Provolt Tractiebatterij

Tractiebatterijen

Bent u op zoek naar een tractiebatterij? Merkonafhankelijke tractiebatterijen zijn de perfecte manier om uw heftrucks op een schone en goedkope manier rond te laten rijden. De beste kwaliteit lood, goed opgebouwde cellen, een zeer lange levensduur én een uitstekende service. Voor de beste accu’s schakelt u natuurlijk Provolt heftruckaccu’s in. Wij hebben voor iedere klus het beste materiaal in huis!

Tractiebatterij

Lange levensduur

Met een tractiebatterij drijft u uw heftrucks op een goedkope én schone manier aan. Bij ons bent u daarnaast ook nog eens verzekerd van een zeer lange levensduur. Toch verliest een tractiebatterij na verloop van tijd zijn capaciteit. Het zal vaker opnieuw opgeladen moeten worden, waarna hij langzaamaan onbruikbaar wordt. U wilt als bedrijfseigenaar echter de investering van een nieuwe tractiebatterij zo lang mogelijk uitstellen…

Om de aanschaf van nieuwe tractiebatterijen zoveel mogelijk uit te kunnen stellen, bieden wij ‘regeneratie’ aan. Hiermee waarderen wij de capaciteit van een oude batterij met zo’n 40 procent op. Hiermee verlengt u zijn leven met ongeveer twee jaar. Gedurende vijf dagen wordt uw batterij aan onze machine gekoppeld. In de tussentijd kunt u gebruik maken van ons leenmodel. En vallen de resultaten onverhoopt tegen? Dan worden de kosten voor de regeneratie in mindering gebracht bij de aanschaf van een nieuwe tractiebatterij.

De service van Provolt heftruckaccu’s

Bij Provolt staat het leveren van goede service hoog op ons lijstje. Wij zetten dan ook in op het leveren van goed advies en vakkundige montages. Daarnaast bieden wij u graag een zo compleet mogelijk pakket aan. Daarom vindt u naast onze tractiebatterijen ook laders en andere bijbehorende accessoires in het assortiment. En bent u op zoek naar een bedrijf om uw periodieke onderhoud en jaarlijkse BMWT-keuring bij onder te brengen? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Zo bieden wij altijd een oplossing die bij uw bedrijf past.

Bestel hier uw tractiebatterij!

Een zo hoog mogelijk rendement. Wanneer u met heftrucks werkt, weet u dat daar de meeste winst te behalen valt. Schaf daarom de heftruck accu van Provolt heftruckaccu’s aan! Zo bieden wij onder andere 24 Volt , 48 Volt en 80 Volt tractiebatterijen aan. Interesse? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of bel naar 085 – 27 363 84. Onze specialisten zoeken dan voor u uit welk type batterij het beste bij uw opdracht of project past. Zo weet u 100% zeker dat u over de juiste tractiebatterijen beschikt.

Altijd een deskundig advies!

Neem contact op

U wilt uiteraard een zo hoog mogelijk rendement halen uit uw batterijen. Provolt onderschrijft dat. Bij elke opdracht of project maken wij allereerst een grondige analyse van de prestaties die er per tijdslimiet verlangd worden. Of u nu ononderbroken en intensief gebruik maakt van de batterij of incidenteel: de medewerkers van Provolt kunnen adviseren welk type batterij voor u het meest rendabel is. Met deze aanbeveling weet u zeker dat u over de juiste capaciteit en het beste materiaal beschikt. Lees ook meer over onze tractiebatterij.

 

PROVOLT
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
085-2736384
info@provolt.eu