Provolt Tractiebatterij

Tractie accu

Moet uw heftruck steeds halverwege de werkdag alweer aan de lader? Dan is het tijd om de accu te vervangen! Kies voor de betrouwbaarheid, veiligheid en service van Provolt. Onze tractie-accu’s zijn het resultaat van 50 jaar ervaring in heftrucks. Ze gaan lang mee en voldoen ruimschoots aan de huidige veiligheidseisen. Bij ons kunt u bovendien rekenen op vakkundige plaatsing van uw tractie-accu, met vergaande garantie en opties voor onderhoud.

Houd uw bedrijfsproces draaiende; neem nu contact met ons op voor advies, of lees eerst meer.

De tractie-accu’s van Provolt

Als u op zoek bent naar tractie-accu’s van hoge kwaliteit, dan sluit Provolt zeker aan op uw behoefte. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verkoop van en service in tractie-accu’s voor heftrucks en andere interne transportmiddelen. Samen met onze leverancier hebben we een aantal hoogwaardige tractie-accu’s ontwikkeld, die in vrijwel elke nieuwe of gebruikte heftruck te plaatsen zijn. Hoeveel power heeft u nodig? Met een range van 24 t/m 80 Volt vindt u de kracht die u nodig heeft in ons assortiment tractie-accu’s. We maken het aanbod compleet met laders, stekkers en accessoires, zodat we uw interne transportmiddelen spoedig weer volledig opgeladen over de werkvloer rollen.

Uw tractie-accu kiezen

Onze tractie-accu’s van 24, 48 en 80 Volt komen elk in verschillende stroomsterktes. Die stroomsterkte wordt aangegeven in Ah. Dat staat voor de hoeveelheid stroom in Ampère, dat uw tractie-accu per uur kan leveren. Hoe weet u nou welke heftruck-accu voor uw doeleinden geschikt is? Laten we beginnen met het voltage. Hiervoor geldt in principe: hoe zwaarder de toepassing, hoe hoger het voltage dat u nodig heeft. Tractie-accu’s van 24 Volt zijn geschikt voor o.a. palletwagens, stapelaars en andere magazijntrucks/toepassingen.

Voor ‘standaard’ heftruck en reachtrucks komt u in het 48 Volt-segment en voor zwaardere uitvoeringen raden we u een tractie-accu van 80 Volt aan. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste stroomsterkte. Hiervoor maken we een grondige analyse van prestaties per uur, die u van uw materieel verlangt.

De service van Provolt

Wilt u uw heftruck, reachtruck of ander materieel de hele dag door kunnen gebruiken, zonder dat de werkzaamheden stil komen te liggen door een lege accu? Dat treft, want het is ons hoofddoel om uw materieel optimaal draaiende te houden. Dat doen we allereerst door hoogwaardige tractie-accu’s te leveren, waar u van op aan kunt. U krijgt van ons vergaande garantie op producten en montage. Doet er zich toch een storing voor, dan komen we snel in actie om deze te verhelpen. Indien nodig voorzien we u van een reserve-tractie-accu, zodat uw productieproces snel weer op gang is. Naast de kwaliteit van uw nieuwe tractie-accu is ook het onderhoud daarvan van grote invloed op de levensduur. Wij verzorgen graag het periodiek onderhoud en de jaarlijkse BMWT-keuring van al uw heftrucks, tractiebatterijen en laders.

Heftruck accu kopen

Nieuw leven in uw tractie-accu

Ervaart u dat uw huidige tractie-accu aan capaciteit begint te verliezen? Wij kunnen u helpen de vervanging uit te stellen, door uw accu te regenereren. Hiermee verhogen we de capaciteit van uw tractie-accu met zo’n veertig procent en de levensduur met zo’n twee jaar.

Vraag advies over tractie-accu’s

Bij Provolt staan we altijd klaar om u van deskundig advies over tractie-accu’s te voorzien. Bel ons op ons servicenummer 085 – 27 363 84 of stuur een e-mail naar info@provolt.eu. Provolt tractie-accu’s: de power up voor uw bedrijf.

Altijd een deskundig advies!

Neem contact op

U wilt uiteraard een zo hoog mogelijk rendement halen uit uw batterijen. Provolt onderschrijft dat. Bij elke opdracht of project maken wij allereerst een grondige analyse van de prestaties die er per tijdslimiet verlangd worden. Of u nu ononderbroken en intensief gebruik maakt van de batterij of incidenteel: de medewerkers van Provolt kunnen adviseren welk type batterij voor u het meest rendabel is. Met deze aanbeveling weet u zeker dat u over de juiste capaciteit en het beste materiaal beschikt. Lees ook meer over onze tractiebatterij.

 

PROVOLT
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
085-2736384
info@provolt.eu