Onze service

Uitstekende service rond tractiebatterij en lader

Bij Provolt staat uitstekende service hoog in het vaandel. Altijd denken wij in het belang van uw productieproces. Dat begint bij een goed advies en vakkundige montage, waarbij wij exact vertellen wat wij doen. Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Wij leveren tractiebatterijen en bijbehorende laders dan ook altijd functioneel en binnen de afgesproken termijn op. Heeft u een probleem of vraag? Neem contact met ons op en via de korte lijnen geven wij u snel een passende oplossing of helder antwoord. Op ons kunt u bouwen!

Flexibel en slagvaardig

Wij geloven in ons product en geven bij normaal gebruik en een goed functionerende lader een jarenlange garantie op onze tractiebatterijen. Het periodiek onderhoud en de jaarlijkse BMWT keuring van al uw heftrucks, batterijen en laders zijn in een contract onder te brengen. U heeft er dan geen omkijken meer naar. Doet zich een storing voor, dan komen wij direct in actie. Met een ruime voorraad en enkele leenbatterijen achter de hand, weten wij vertraging van uw productieproces tot een minimum te beperken.

Winst in regeneratie

Iedere tractiebatterij verliest na verloop van tijd capaciteit. Wie aan vervanging denkt, helpen wij de investering uit te stellen. Met regeneratie kunnen wij de capaciteit namelijk met zo’n veertig procent opwaarderen en de levensduur met een kleine twee jaar verlengen. Uw voordeel: een langere periode om de batterij af te schrijven. In de vijf dagen dat uw tractiebatterij bij ons aan de machine ligt, krijgt u een leenbatterij. Valt het resultaat tegen, dan koopt u bij ons alsnog een nieuwe batterij met aftrek van de regeneratiekosten. Heeft u interesse? Bel gerust voor meer informatie.

Uitstekende service rond tractiebatterij en lader

Altijd een deskundig advies!

Neem contact op

U wilt uiteraard een zo hoog mogelijk rendement halen uit uw batterijen. Provolt onderschrijft dat. Bij elke opdracht of project maken wij allereerst een grondige analyse van de prestaties die er per tijdslimiet verlangd worden. Of u nu ononderbroken en intensief gebruik maakt van de batterij of incidenteel: de medewerkers van Provolt kunnen adviseren welk type batterij voor u het meest rendabel is. Met deze aanbeveling weet u zeker dat u over de juiste capaciteit en het beste materiaal beschikt. Lees ook meer over onze tractiebatterij.

 

PROVOLT
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
085-2736384
info@provolt.eu