Provolt Tractiebatterij

Laders

Passende laders voor totaaloplossing op maat

Wat is een tractiebatterij zonder passende lader? Provolt biedt u graag een totaaloplossing en dus ook conventionele laders in aanvulling op uw nieuwe of bestaande tractiebatterij. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een hoogfrequent (HF) lader, die zelf de status van de accu monitort en uw batterij in optimale conditie houdt.

Net als bij de tractiebatterijen leveren wij ook laders voor zowel een enkele heftruck als een hele vloot. Daarbij heeft u voor het totale pakket de keuze uit kopen, huren of leasen. Zo biedt Provolt altijd een oplossing die uw bedrijfsproces ten goede komt. Met service hoog in het vaandel bent u bovendien verzekerd van onze kwalitatieve dienstverlening.

Altijd een deskundig advies!

Neem contact op

U wilt uiteraard een zo hoog mogelijk rendement halen uit uw batterijen. Provolt onderschrijft dat. Bij elke opdracht of project maken wij allereerst een grondige analyse van de prestaties die er per tijdslimiet verlangd worden. Of u nu ononderbroken en intensief gebruik maakt van de batterij of incidenteel: de medewerkers van Provolt kunnen adviseren welk type batterij voor u het meest rendabel is. Met deze aanbeveling weet u zeker dat u over de juiste capaciteit en het beste materiaal beschikt. Lees ook meer over onze tractiebatterij.

 

PROVOLT
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
085-2736384
info@provolt.eu