Provolt Tractiebatterij

Accessoires

Vele accessoires voor het complete pakket

Om het hele pakket compleet te maken, beschikt Provolt over een ruim aanbod aan accessoires. Naast losse stekkers en kabels vindt u bij ons automatische vulsystemen en gedemineraliseerd water. Met het oog op de veiligheid leveren wij de verplichte waarschuwingsbordjes, veiligheidsbrillen en zuurwerende handschoenen en schorten.

Natuurlijk vallen ook lekbakken onder ons ruime aanbod. Naast de standaard maten produceren wij lekbakken voor nieuwe en bestaande tractiebatterijen met afwijkende afmetingen. Zoekt u een product dat nog niet op onze website wordt genoemd? Bel of mail ons, want alles in het verlengde van heftruckaccu’s is leverbaar

Altijd een deskundig advies!

Neem contact op

U wilt uiteraard een zo hoog mogelijk rendement halen uit uw batterijen. Provolt onderschrijft dat. Bij elke opdracht of project maken wij allereerst een grondige analyse van de prestaties die er per tijdslimiet verlangd worden. Of u nu ononderbroken en intensief gebruik maakt van de batterij of incidenteel: de medewerkers van Provolt kunnen adviseren welk type batterij voor u het meest rendabel is. Met deze aanbeveling weet u zeker dat u over de juiste capaciteit en het beste materiaal beschikt. Lees ook meer over onze tractiebatterij.

 

PROVOLT
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
085-2736384
info@provolt.eu