Provolt Tractiebatterij

Onze producten

Duurzame tractiebatterijen voor iedere heftruck

Op zoek naar een merkonafhankelijke tractiebatterij voor uw nieuwe of bestaande heftruck? Dan bent u bij Provolt aan het juiste adres. Wij leveren hoogwaardige heftruckaccu’s van 24 tot 80 volt en echt alles wat daar tussen ligt. Gangbare maten hebben wij standaard op voorraad. Maar ook voor batterijen op maat draaien wij onze hand niet om.

Met Provolt bent u verzekerd van tractiebatterijen met de beste kwaliteit lood, goed opgebouwde cellen en een zeer lange levensduur. Niet alleen voor een enkele heftruck, maar ook voor een hele vloot. Bel gerust om uw wensen kenbaar te maken en wij beloven een betrouwbaar advies met een voor uw bedrijf optimale verhouding tussen kosten en prestatie.

Passende laders voor totaaloplossing op maat

Wat is een tractiebatterij zonder passende lader? Provolt biedt u graag een totaaloplossing en dus ook conventionele laders in aanvulling op uw nieuwe of bestaande tractiebatterij. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een hoogfrequent (HF) lader, die zelf de status van de accu monitort en uw batterij in optimale conditie houdt.

Net als bij de tractiebatterijen leveren wij ook laders voor zowel een enkele heftruck als een hele vloot. Daarbij heeft u voor het totale pakket de keuze uit kopen, huren of leasen. Zo biedt Provolt altijd een oplossing die uw bedrijfsproces ten goede komt. Met service hoog in het vaandel bent u bovendien verzekerd van onze kwalitatieve dienstverlening.

Vele accessoires voor het complete pakket

Om het hele pakket compleet te maken, beschikt Provolt over een ruim aanbod aan accessoires. Naast losse stekkers en kabels vindt u bij ons automatische vulsystemen en gedemineraliseerd water. Met het oog op de veiligheid leveren wij de verplichte waarschuwingsbordjes, veiligheidsbrillen en zuurwerende handschoenen en schorten.

Natuurlijk vallen ook lekbakken onder ons ruime aanbod. Naast de standaard maten produceren wij lekbakken voor nieuwe en bestaande tractiebatterijen met afwijkende afmetingen. Zoekt u een product dat nog niet op onze website wordt genoemd? Bel of mail ons, want alles in het verlengde van heftruckaccu’s is leverbaar

Duurzame traktiebatterijen voor iedere heftruck

Altijd een deskundig advies!

Neem contact op

U wilt uiteraard een zo hoog mogelijk rendement halen uit uw batterijen. Provolt onderschrijft dat. Bij elke opdracht of project maken wij allereerst een grondige analyse van de prestaties die er per tijdslimiet verlangd worden. Of u nu ononderbroken en intensief gebruik maakt van de batterij of incidenteel: de medewerkers van Provolt kunnen adviseren welk type batterij voor u het meest rendabel is. Met deze aanbeveling weet u zeker dat u over de juiste capaciteit en het beste materiaal beschikt. Lees ook meer over onze tractiebatterij.

 

PROVOLT
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
085-2736384
info@provolt.eu