Provolt Tractiebatterij

Heftruck accu’s

Vakkundig plaatst onze monteur één van de nieuwe accu’s in uw heftruck. Dan gaat de sleutel om. Het oude, vertrouwde geluid van uw wagen vult de ruimte. Het is een geluid dat u gelukkig nog lang zult blijven horen. De producten van Provolt heftruckaccu’s kennen namelijk een zeer lange levensduur. Daar plukt u natuurlijk de vruchten van. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. U kunt bij ons een heftruck batterij aanschaffen voor een heldere en eerlijke prijs! Bekijk onze producten! 

heftruck accu's

Kies de juiste heftruck accu

Voor een heftruck zijn accu’s bepalend voor het prestatievermogen. Dat hoeven wij u als gebruiker natuurlijk niet te vertellen. Met een te kleine accu staat u halverwege de klus stil. Kiest u echter voor een batterij met overcapaciteit? Dan verspilt uw heftruck onnodig veel energie én slijt deze ook nog eens sneller. Het is daarom belangrijk om accu’s uit te zoeken op basis van uw omstandigheden. Wij bieden onder andere 24 Volt , 48 Volt en 80 Volt tractiebatterijen aan. Wij kunnen begrijpen dat u vragen heeft over welke heftruck accu u nodig heeft. Bij Provolt helpen wij graag u bij het maken van de juiste keuze!

Loodzuur accu

Als het om accu’s voor de heftruck gaat, richten wij ons bij Provolt meer op de varianten met loodzuur. Deze zijn in bijna alle omstandigheden inzetbaar. De accutechniek is gesloten en ze hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn onze accu’s voor de heftruck te regeneren, waardoor u er langer gebruik van kunt maken. Geven ze op ten duur toch de geest? Dan kunt u uw accu’s voor de heftruck ook makkelijk laten recyclen. Zo draagt u bij aan een duurzame wereld.

Een heftruck accu kopen

Wanneer u kiest voor de juiste accu’s voor uw heftruck kan dat het verschil maken. Een zo hoog mogelijk rendement, betekent namelijk meer winst! Schakel daarom direct de diensten van Provolt heftruckaccu’s in. Wij hebben namelijk het beste materiaal voor u in huis. Neem vandaag nog contact met ons op! Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 085 – 27 363 84. Dankzij onze vakkundige kennis wordt uw heftruck straks van de beste accu’s voorzien. Uw heftruck batterij kopen doet u bij Provolt Heftruckaccu’s in Genemuiden (nabij Zwolle).

Heftruck accu kopen

Verschillende formaten heftruckaccu’s

De juiste accu’s voor uw heftruck: daar is ieder bedrijf bij gebaat. Om die reden leveren wij accu’s van 24 tot 80 volt. De meest voorkomende maten hebben wij altijd op voorraad. Voor een DIN of BS accu bent u dus op de juiste plek. Maar ook voor maatwerk draaien wij onze handen niet om. Maakt u uw heftruck geen gebruik van DIN batterijen of van een container met cellen? Ook dan vinden wij voor u de juiste oplossing. Stuur ons gerust een bericht met uw vraag. Wij draaien onze hand niet om voor maatwerk.

Het onderhoud

Onderhoud. Ook bij het gebruik van de accu’s van uw heftruck komt u er niet onderuit. Om hun levensduur te verlengen, is het zelfs nodig. In de onderstaande alinea’s leest u welke controles u met enige regelmaat zou moeten uitvoeren.

De dagelijks controle

Wie goed voor de accu’s van zijn of haar heftruck wil zorgen, doet er goed aan om dagelijks een check uit te voeren. Het is bijvoorbeeld belangrijk om ze regelmatig op te laden. Voor hun gezondheid is het aan te raden om hun energieniveau niet tot onder de 80% te laten dalen. Koppel hiervoor de accu los van de truck en sluit deze daarna pas aan op de lader. Wanneer de lader aangeeft dat de lading is voltooid, kunt u deze uitschakelen, waarna u de accu weer ontkoppeld. Op deze manier laadt u de accu’s van uw heftruck zonder risico bij. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een acculader voor de heftruck: 24 Volt, 48 Volt en 80 Volt.

De wekelijkse controle

Naast het opladen van de accu’s van uw heftruck, zijn er meer controlepunten die regelmatig nagelopen moeten worden. Deze voert u het liefst iedere week uit. Zo is het verstandig om het elektrolytenniveau te controleren. Wanneer deze te laag is – lees: onder de korf -, kunt u deze bijvullen met gedemineraliseerd water. Doe dit tot het brede gedeelte van de korf en pas na het laden. Verwijder bij uw accu’s voor de heftruck ten slotte alle corrosie die er aan de geplastificeerde stalen van de container of polen is ontstaan.

De producten van Provolt heftruckaccu’s

Tractiebatterijen, laders en andere accessoires. Wanneer het om uw heftruck en zijn accu’s gaat, kunt u altijd bij Provolt heftruckaccu’s terecht. Het maakt niet uit welke batterij u zoekt, u kunt bij ons altijd een heftruck batterij kopen. Wij helpen u moeiteloos op weg. Want één ding is zeker: Provolt en goede service gaan hand in hand. Naast onze producten bieden wij goede service en vakkundig montagewerk. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een plek voor uw periodieke onderhoud of BMWT-keuring? Dan helpen onze collega’s u graag verder.

Regeneratie

Hoe graag u het ook anders zou willen zien: de accu’s van uw heftruck hebben niet het eeuwige leven. Ze raken verouderd en leveren niet langer de capaciteit, die u van ze gewend bent. Dat is echter geen reden om ze bij het grofvuil te zetten. Integendeel zelfs! Provolt kan ze namelijk voor u regenereren. Met onze Energic Replus batterijgenerator geven wij uw heftruck accu’s een tweede leven. Na een behandeling van ongeveer 40 uur zijn ze weer zo goed als nieuw. Zo kunt u weer een lange tijd aan de slag.

Altijd een deskundig advies!

Neem contact op

U wilt uiteraard een zo hoog mogelijk rendement halen uit uw batterijen. Provolt onderschrijft dat. Bij elke opdracht of project maken wij allereerst een grondige analyse van de prestaties die er per tijdslimiet verlangd worden. Of u nu ononderbroken en intensief gebruik maakt van de batterij of incidenteel: de medewerkers van Provolt kunnen adviseren welk type batterij voor u het meest rendabel is. Met deze aanbeveling weet u zeker dat u over de juiste capaciteit en het beste materiaal beschikt. Lees ook meer over onze tractiebatterij.

 

PROVOLT
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
085-2736384
info@provolt.eu