Provolt Tractiebatterij

Heftruck accu’s

Vakkundig plaatst onze monteur één van de nieuwe accu’s in uw heftruck. Dan gaat de sleutel om. Het oude, vertrouwde geluid van uw wagen vult de ruimte. Het is een geluid dat u gelukkig nog lang zult blijven horen. De producten van Provolt heftruckaccu’s kennen namelijk een zeer lange levensduur. Daar plukt u natuurlijk de vruchten van. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Bekijk onze producten! 

heftruck accu's

Kies de juiste accu

Voor een heftruck zijn accu’s bepalend voor het prestatievermogen. Dat hoeven wij u als gebruiker natuurlijk niet te vertellen. Met een te kleine accu staat u halverwege de klus stil. Kiest u echter voor een batterij met overcapaciteit? Dan verspilt uw heftruck onnodig veel energie én slijt deze ook nog eens sneller. Het is daarom belangrijk om accu’s uit te zoeken op basis van uw omstandigheden. Gelukkig kan Provolt u daarbij helpen!

Verschillende formaten

De juiste accu’s voor uw heftruck: daar is ieder bedrijf bij gebaat. Om die reden leveren wij accu’s van 24 tot 80 volt. De meest voorkomende maten hebben wij altijd op voorraad. Voor een DIN of BS accu bent u dus op de juiste plek. Maar ook voor maatwerk draaien wij onze handen niet om. Maakt u uw heftruck geen gebruik van DIN batterijen of van een container met cellen? Ook dan vinden wij voor u de juiste oplossing.

De producten van Provolt heftruckaccu’s

Tractiebatterijen, laders en andere accessoires. Wanneer het om uw heftruck en zijn accu’s gaat, kunt u altijd bij Provolt heftruckaccu’s terecht. Het maakt niet uit welke batterij u zoekt. Wij helpen u moeiteloos op weg. Want één ding is zeker: Provolt en goede service gaan hand in hand. Naast onze producten bieden wij goede service en vakkundig montagewerk. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een plek voor uw periodieke onderhoud of BMWT-keuring? Dan helpen onze collega’s u graag verder.

Bestel hier uw heftruck accu’s!

Wanneer u kiest voor de juiste accu’s voor uw heftruck kan dat het verschil maken. Een zo hoog mogelijk rendement, betekent namelijk meer winst! Schakel daarom direct de diensten van Provolt heftruckaccu’s in. Wij hebben namelijk het beste materiaal voor u in huis. Neem vandaag nog contact met ons op! Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 085 – 27 363 84. Dankzij onze vakkundige kennis wordt uw heftruck straks van de beste accu’s voorzien.

Altijd een deskundig advies!

Neem contact op

U wilt uiteraard een zo hoog mogelijk rendement halen uit uw batterijen. Provolt onderschrijft dat. Bij elke opdracht of project maken wij allereerst een grondige analyse van de prestaties die er per tijdslimiet verlangd worden. Of u nu ononderbroken en intensief gebruik maakt van de batterij of incidenteel: de medewerkers van Provolt kunnen adviseren welk type batterij voor u het meest rendabel is. Met deze aanbeveling weet u zeker dat u over de juiste capaciteit en het beste materiaal beschikt. Lees ook meer over onze tractiebatterij.

 

PROVOLT
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
085-2736384
info@provolt.eu